· 

ВДАЛОГО СТАРТУ, КОЛЕГИ!

Поки школярі, разом зі своїми батьками, знаходяться в очікуванні свята, у вчителів "гаряча пора". Вони готують матеріально-технічну та методичну базу, знайомляться з рекомендаціями щодо організації навчання.
26 серпня, у Чорноморському ліцеї # 6, відбулось засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури. Захід відвідало 32 педагоги закладів загальної, спеціальної освіти та КДЮСШ.
Враховуючи те, що психологічна складова стає все більше актуальною і для уроків фізкультури, ми розпочали зустріч із налаштування. Присутнім було запропоновано назвати своє досягнення за минулий рік. І таких досягнень виявилось чимало: повернення з фронту, народження онуків, підготовка учнів, які стали чемпіонами Одеської області та України, а головне, те, що вчителі не втратили мотивації до роботи з дітьми і розвитку спорту у нашій громаді.
На порядку денному було:
1. Методичні рекомендації щодо викладання фізичної культури в закладах освіти у 2024/2025 н.р. (Баранова В.О., консультантка ЦПРПП)
2. Підведення підсумків міської Спартакіади школярів, проведеної у 2023-2024 н.р. (Колодій В.О., головний спеціаліст Управління освіти ЧМР, Скараєва І.В., Поповкіна О.О., методисти КДЮСШ)
3. "Козацький гарт. Нововведення в організації та проведення змагань". (Папов С.В., Бобриченко Б.В., вчителі фізичної культури ЧЛ № 7)
4. Круглий стіл "Обговорення критеріїв оцінювання предмету "Фізичну культура" у 5-9 класах. (Модератор - Макаревич Г.М., вчитель фізичної культури ЧЛ № 6)
5. Організаціїя та проведення міських змагань з " Кросфіту", (Тюленєв С.С., вчитель фізкультури МД ЗЗСО)