· 

Психологічна підтримка в рамках реалізації Всеукраїнської програми "Ти як?"

Запрошуємо підлітків віком від 13 до 18 років  взяти участь в тренінговій програмі "Розвиток Soft Skills для навчання та життя", направленій на формування навичок, необхідних,  для збереження ментального та досягнення успіху у сучасному світі: стресостійкість, швидке пристосування до змін, вільне спілкування на різні теми, самосвідомість, критичне мислення, креативне вирішення життєвих задач, керування власними емоціями, ефективна робота у команді, лідерство, підприємливість.
Зміст занять  передбачає проведення цікавих вправ, дискусій, ділових і психологічних ігор, застосування арт-терапевтичних та релаксаційних технік.
Група - до 15 осіб.
Початок занять - 18 вересня 2024 року,  кожну середу з 15.00 до 16.45  за адресою: проспект Миру, 43 А,Чорноморський ліцей № 7, ВАЙБ ХАБ (вхід за стадіоном, біля укриття, ІІ поверх).
Програма проводиться за ініціативою Центру професійного розвитку педагогічних працівників, адміністрації Чорноморського ліцею № 7 в рамках Всеукраїнської програми збереження ментального здоровʼя "Ти як?"
Реєстрація: https://forms.gle/6LVqw17q2CWEHFGw6